اخبار روابط عمومی

18آذرداشتن روحیه جهادی مهم ترین ویژگی پرستاران است

خلاصه متن : جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) با تاکید بر احترام به بیماران و امید دادن به آن ها توسط پرستاران گفت: روحیه جهادی مهم ترین ویژگی پرستاران است و آن ها میراث‌داران خون شهدا بوده و جایگاه ویژه‌ای در بین مردم دارند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان نجمیه؛ دکتر ابراهیم متولیان جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) روز پنج شنبه 18/9/1400 در جشن ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار که در بیمارستان نجمیه برگزار شد ضمن گرامیداشت سالروز ولادت باسعادت حضرت زینب علیهاالسلام و روز پرستار گفت: روحیه انقلابی و جهادی از مهمترین خصوصیات و ویژگی‌های پرستاران در عرصه درمان بوده که به واسطه همین روحیه از کار و تلاش در مسیر خدمت‌رسانی به بیماران خسته نمی‌شوند.
وی افزود: حضرت زینب(س) الگوی عفاف و پاکدامنی، صبر، شکیبایی و در واقع بهترین پرستاری بودند که امروز می‌تواند الگوی مناسبی برای شما پرستاران پرتلاش باشد.
دکتر متولیان بیان داشت: شغل پرستاری هم سخت و هم مهم است و داشتن صبر و شکیبایی در رفتار با بیمارانی که با درد و رنج ناشی از بیماری و امید به درمان و بهبود در بیمارستان‌ها حضور پیدا می‌کنند اهمیت دوچندانی دارد.
جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) عنوان کرد: باید دغدغه پرستاران را به حداقل برسانیم، اقداماتی انجام شده و پیگیر رفع مشکلات آنها هستیم.
وی در انتها از تلاش شبانه روزی کادر پرستاری و پزشکی بیمارستان نجمیه تشکرکرد و گفت: پرستاری از بیماران و کاهش درد و آلام آنها اجر و ثواب معنوی زیادی برای شما دارد.

1400/8/11 سه‌شنبه
آدرس: تهران خیابان جمهوری اسلامی تقاطع خیابان حافظ
تلفن تماس بیمارستان: 61461-021
تلفن تماس پذیرش درمانگاه: 61462025-021
تلفن گویا: 61462222-021

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

لینک های مرتبط