اخبار روابط عمومی

18آذرپیام تبریک رئیس بیمارستان نجمیه به مناسبت روز پرستار

خلاصه متن : به گزارش روابط عمومی بیمارستان نجمیه؛ دکتر سید غلامرضا موسوی رئیس بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی نجمیه میلاد با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار را به جامعه پرستاران تبریک گفت.

متن پیام دکتر موسوی بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحيم
انتخاب سالروز ولادت حضرت زینب(س)ام المصائب ائمه،تیماردار واقعه کربلا و تبیین کننده رشادت های عاشوراییان، بیانگر عظمت جایگاه حرفه عاشقانی است که از جان خود برای سلامتی دیگران عبور کرده و مانایی دیگری را جستجو می کنند.
سختی های یک سال گذشته که پیرو همه گیری بیماری کرونا، شرایط را برای کادر درمانی کشورمان سخت و سخت تر نمود،اما عشق و علاقه آنها برای نجات جان هموطنان را در میان آنها شعله ورتر ساخت.عزیزانی که با در خطر انداختن جان عزیز خود تبلور فرشتگان رحمت الهی برای بیماران بوده و می باشند.
پرستاران یکی از حلقه های مهم و موثر در نظام سلامت کشور هستند که دوشادوش پزشکان و سایرکارکنان درمان، در تامین سلامت بیماران تلاش می کنند و نقش آنان در درمان بیماران انکار ناپذیر است.
اینجانب به نوبه ی خود روز پرستار را به همه پرستاران فداکار به ویژه همکارانم در سطح دانشگاه و بیمارستان نجمیه تبریک و تهنیت گفته و از خداوند سبحان دوام توفیقات یکایک شما عزیزان را آرزو می نمایم .
دکتر سید غلامرضا موسوی
رئیس بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی نجمیه

1400/8/11 سه‌شنبه
آدرس: تهران خیابان جمهوری اسلامی تقاطع خیابان حافظ
تلفن تماس بیمارستان: 61461-021
تلفن تماس پذیرش درمانگاه: 61462025-021
تلفن گویا: 61462222-021

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

لینک های مرتبط