29آذرپیام تبریک رئیس بیمارستان نجمیه به مناسبت روز پرستار

خلاصه متن : به گزارش روابط عمومی بیمارستان نجمیه؛ دکتر سید غلامرضا موسوی رئیس بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی نجمیه میلاد با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار را به جامعه پرستاران تبریک گفت.

متن پیام دکتر موسوی بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحيم
روز پرستار در واقع روز میلاد با سعادت اسوه صبر و پایداری، حضرت زینب سلام الله علیها است، بانویی که هدف از خلقت او در این جهان، آموزش ایثار و فداکاری به تمامی مردان و زنان بوده است.
به یقین نامگذاری این روز بزرگ به نام روز پرستار موقعیت مناسبی است برای قدردانی از زحمات شبانه روزی جامعه پرستاری؛ که امروز به یکی از حلقه های مهم و موثر در زنجیره سلامت مبدّل گشته و مسئولیت پر ارزش خود در تامین سلامت جامعه را با انگیزه های الهی به انجام می رساند. عزیزانی که زینب گونه آسایش خود را وقف آرامش بیماران دردمند می کنند و زندگی و سرمایه عمرشان را به  کار می گیرند تا نعمت سلامتی را برای جامعه به ارمغان آورند.
اینجانب  با تبریک روز پرستار به یکایک همکاران عزیزم در بیمارستان نجمیه و دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج)؛ سلامتی، بهروزی و ایامی سرشار از توفیقات روز افزون الهی از درگاه خداوند منان مسئلت می نمایم.
دکتر سید غلامرضا موسوی
رئیس بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی نجمیه